مرکز فروش مرغوبترین سبزی خشک بسته بندی صادراتی
آنچه در این مقاله میخوانید...
قیمت سبزی خشک صادراتیتولید سبزی خشک صادراتی اصفهانعوامل مؤثر در کیفیت سبزی خشک
مرکز فروش مرغوبترین سبزی خشک بسته بندی صادراتی، انواع سبزی خشک شده مرغوب کارخانه ای و خانگی اعلا را در اختیار مشتریان این محصول قرار می دهد. بهترین و با کیفیت ترین سبزیجات خشک شده در کارخانجات ایران تولید می شوند که صادرات بالایی دارند و به کشورهای هم جوار و حتی اروپایی صادر می شوند.
قیمت سبزی خشک صادراتی
سبزی خشک صادراتی از سبزیجات تازه با کیفیت و مرغوب به دست می آید. از قسمت های برگ سبزیجات برگ دار جهت خشکاندن استفاده می شود. به سبب کیفیت بالا، قیمت سبزیجات خشک صادراتی گران تر از سبزی خشک غیر صادراتی است.
تولید سبزی خشک صادراتی اصفهان
در کارخانجات تولید و فراوری سبزی خشک اصفهان، سبزیجات خشک با کیفیتی تولید و بسته بندی می شود که برای صادرات مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله این سبزیجات، گوجه خشک، پیاز خشک و سبزیجات سبز خوراکی تکی و ترکیبی هستد که برای طبخ انواع غذاها و آش و سوپ مورد استفاده قرار می گیرند و بسیاری از آن ها خواص درمانی هم دارند. سبزی خشک رامشه و سیمین فر از جمله سبزیجات خشک صادراتی اصفهان هستند.
عوامل مؤثر در کیفیت سبزی خشک
عوامل زیر در کیفیت سبزی خشک اثر مستقیم دارند:
• سبزیهایی که برای خشک کردن جمع میشوند، بهتر است در اول صبح یا اواخر روز جمع آوری شوند تا عطر و طعم بهتری داشته باشند.
• سبزیجات کاملاً سالم بوده و زیاد ریز نباشند تا پس از خشک شدن خیلی سست و یا خیلی سفت نشوند.
• اگر از روش سنتی برای خشک کردن استفاده میکنید، بهتر است سبزیها را در سایه خشک کنید تا هم عطر و طعم و هم ویتامینهای آنها بیشتر حفظ شوند.
• سبزیهای مختلف، شرایط و زمان متفاوتی برای خشک شدن نیاز دارند. باید هر سبزی را بهطور جداگانه خشک نمود تا خشک شدن بهصورت یکسان و بهخوبی صورت گیرد.