فروش ویژه ترشی سیر هفت ساله

فروش ویژه ترشی سیر هفت ساله با هدف جذب مشتری و طی نمودن بلوغ اقتصادی توانسته سود فراوانی به دست آورد و فروش آن برای افراد خاص با نمونه سازی اقتصادی یکپارچه انجام می شود. این محصول به عنوان دارو برای درمان فشار و بیماری قلبی شناخته شده است.
بررسی کیفیت ترشی سیر هفت ساله
کیفیت ترشی سیر هفت ساله با توجه به طعم و عطر آن مشخص می شود، به دلیل اینکه تهیه آن در مدت زمان طولانی انجام می شود و بیشتر به رنگ قهوه ای تیره مایل به سیاه و طعم ملس بوده و همچنین بوی تیز و آزار دهنده ندارد، لذا بعد از خوردن این ترشی سریع بوی بد آن از بین می رود. ترشی سیر بسیار مقوی و سرشار از ویتامین A و B و C و D و K و همچنین سرشار از پتاسیم، منیزیم، فسفر، سدیم، آهن. و کلسیم بوده و مصرف آن باعث جلوگیری از انواع سرطان ها می شود. برخی از خواص این ترشی عبارت هستند از؛
- تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
- باعث استحکام استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان
- تقویت کننده حافظه و جلوگیری از آلزایمر
- تنظیم کننده فشار خون و درمان بیماری قلب و عروق
- ضد عفونی کننده خون و جلوگیری از غلیظ شدن خون
- بهبود و دفع یبوست و بواسیر و همچنین باعث جلوگیری از انواع سرطان و به خصوص سرطان روده بزرگ
- تصفیه خون و سفید کننده رنگ و رخسار و درخشان کننده پوست
این محصول بیشتر به صورت صادراتی به فروش می رسد که صادرات آن ارزآوری فراوانی را به همراه دارد و بیشترین صادرات این محصول به کشور های حاشیه خلیج فارس، روسیه، عراق و عربستان انجام می شود.
عوامل موثر بر قیمت ترشی سیر
قیمت ترشی سیر با توجه به قوانین بازاریابی و زیر نظر کارشناسان اقتصادی کشور مشخص می شود، منحنی تقاضای بازار و درجه کیفی این محصول بر روی قیمت گذاری اش تاثیر گذار می باشد. به صورت کلی می توان به موارد زیر اشاره نمود؛
- نوع مواد اولیه به کار رفته، هر چه سرکه و سیر آن درجه یک و مرغوب باشد، قیمتش گران تر می باشد و بالعکس
- یکدست و درشت بودن دانه های سیر نیز باعث بالا رفتن نرخ خواهد شد.
- مدت زمان تهیه آن
این محصول بسیار مقوی بوده به دو صورت سنتی و کارخانه ایی تولید می شود، ترشی سیر ۷ساله همان گونه که از نامش مشخص است هفت سال طول می کشد، تا کاملا رسیده و خوش طعم شود. این ترشی فاقد بوی نامطبوع و بیشتر خواص درمانی دارد. در هنگام خرید آن توجه کنید از چه نوع سرکه ای تهیه شده است سرکه سنتی بهترین گزینه برای تهیه این نوع ترشی می باشد،