تولید بهترین ترشی سیر شمالی هفت ساله
آنچه در این مقاله میخوانید...
ترشی سیر خانگی شمالی
تولید بهترین ترشی سیر شمالی هفت ساله به شیوه های سنتی در مازندران و گیلان انجام می شود. شهرهای شمالی کشورمان از دیرباز به تولید مرغوبترین و خوشمزه ترین سیر ترشی های چند ساله و هفت ساله محلی، معروف بوده اند. سیر ترشی گیلان هر ساله تولید بالایی داشته و با طعم فوق العاده ای به عنوان یکی از سوغاتی های این شهر، مطرح است.
ترشی سیر خانگی شمالی
در شمال کشورمان از سیرهای مرغوب، انواع ترشی خوشمزه محلی به روش خانگی تولید می شود. در روش خانگی یا پوست سیرها گرفته می شود و یا سیر را با پوست برای تهیه ترشی استفاده می کنند. سپس سیر ها را شسته و کاملا خشک می کنند و در سرکه سفید یا قرمز یا سرکه سیب به همراه مقداری نمک، در ظرف های دربسته قرار می دهند. پس از گذشت یک الی هفت سال، سیر ترشی آماده مصرف است.