بازار ترشی بادمجان جدید ارگانیک
آنچه در این مقاله میخوانید...
طریقه ی درست کردن ترشی بادمجان شکم پر
بازار ترشی بادمجان جدید ارگانیک را می توان جالب توجه ترین بخش بازار ترشی نامید. ترشی بادمجان ارگانیک، خوشمزه، سالم و طبیعی می باشد. ترشی بادمجان ارگانیک، همان گونه که از نامش پیداست؛ نمونه ای از ترشی است؛ که ماده اصلی تولید آن را بادمجان تشکیل داده است.
ترشی بادمجان به نوبه خود انواع مختلفی در بازار دارد. به عنوان مثال بادمجان را می توان به صورت سالم و شکم پر، خرد شده درکنار سبزیجات دیگر یا به صورت چرخ کرده استفاده کرد. ارقام جدید ترشی بادمجان ارگانیک با طعمی فوق العاده و با مواد کاملاً طبیعی تهیه شده اند. بنابراین ترشی بادمجان جدید ارگانیک با قیمت های مختلف به فروش رسیده و بخش مهمی از بازار تجارت ترشی را در بر گرفته است.
طریقه ی درست کردن ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان ۱ کیلو
سرکه به مقدار لازم
هویج ۲۰۰ گرم
سیر ۲۵۰ گرم
فلفل سبز ۵۰ گرم
سبزی ترشی به مقدار لازم
ابتدا فلفل، هویج، سیر و سبزی ها را خرد کرده و آن ها را با هم ترکیب کنید. شکم بادمجان ها را باز کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه درون سرکه باید پخته شود. و بعد از پخت از سرکه خارج می کنید و اجازه می دهید خنک شوند و داخل آن را با مواد خرد شده پر می کنید.
بادمجان های شکم پر را درون ظرفی می ریزید و تا بالای بادمجان ها به ان سرکه اضافه می کنید. و بعد از ۱۰ روز می توانید از این ترشی استفاده کنید.
منبع: سایت مرکز ترشی